Njuter av solen

Sitter i solen å bah njuter när solen e framme. Ibland går den i moln vilket e irriterande eftersom då blir d kallt. Å vinden e ganska stark me. Men jag sitter mest i lä. Så där blåser d inte lika mycke. Konstig nog. Men d e jätte skönt annars. =) sitter by the way själv. Vilket e ganska nice, eftersom ingen kan säga nått eller störa mej såklart. =) Man får passa på när solen tittar fram! =)

Fyller år imon!

Ska ut me jimmy. Han bjuder ut mej på bio å restaurang. =) Va roligt d ska bli. Vill kolla på Coraline perfekt e att den har premiär imon oxå. Fast den kanske redan e fullbokad redan dock! =( men får se imon... Annars blir d en annan film. Blir någon bra förhoppningsvis. Iaf. En film jag vill glo på ;) Blir nog en bra födelsedag tror jag! =)

Pengar å Framtid

Jimmy e ju åxå på mej nu. När jag säger att jag inte har nåra pengar. Å då skyller han på att jag spenderade det på skolorna. Å jag bah öööö okay??? För det e ju bah tåg biljetterna som gått till skolorna. Det e ju inte själva utbildningen liksom. Utbildningen e ännu dyrare än de biljetterna jag bah har spenderat på. 

Åsen vill han ju inte att jag ska åka iväg om jag kommer in på någon av skolorna. Visst han e glad för min skull åsså men jag känner fortfarande inte av det om han nu e det. För han snackar hela tiden om att han inte vill att jag åker å att jag kan ju söka jobb här i närheten istället. Men det e ju inte det jag vill. Jag har alltid velat komma bort härifrån. Så ja vi har olika åsikter om det. Han fattar inte att det e min dröm att få plugga vidare me det jag älskar att göra. Visserligen har han åxå en dröm men han kämpar ju inte för det. Så då får man ju skylla sig själv å då kan man ju inte säga att det inte går heller! Tycker jag då.

Det e liksom som om han vill att jag ska hoppa över mina drömmar å leva me honom istället. Asså han har liksom redan plannerat ett helt liv me mej.... verkar det som. Menjag tänker mer på nuet... det e nu vi lever, det som kommer sen händer då liksom. Då får man ta itu me det då. Nu vet man ju inte för inget har hänt liksom. Så ja det känns ju inte sådär jätte bra på den fronten. Att jag inte känner nått stöd från honom me skolorna.

Men me Mica känner jag ändå det aven om hon åxå vill att jag stannar kvar men ändå vill att jag kommer in på skolorna för min egen skull. Å det tycker jag att så ska det vara liksom. Men så känner jag inte liksom från jimmy vilket e väldigt tråkigt. Han snackar liksom hela tiden om att hur ska det gå i liksom e till två år - att det e en lång tid om vi inte träffas. Men herregud säger jag då liksom! Vi kommer ju träffas, bah det att det inte e så ofta som nu!

Emelie på besök

Snart kommer Emlie om en stund. Va på utsikten igår på möte å kom tillbaka typ... men inte direkt tilbaka kanske... På mötet ingick det varför jag typ inte kommer å komma till Daglig Verksamhet längre, å liksom jag har sagt det over and over again hela tiden til de om VARFÖR men de fattar ju fortfarande inte!
Hur många gånger ska jag säga att jag INTE har nåra pengar till tåg kort egentligen???

Å sen varför jag känner att daglig verksamhet inte e så viktigt alls för mej. Å det har jag åxå sagt sket många gånger om varför. Men det ignen som vill få in det i deras skallar. Så va fan ska man göra för att få de att fatta!
De tycker att daglig verksamhet e jätte viktig för det e en förberedande grej för vidare arbete liksom. Men jag har liksom "jobbat" där i snart mer än 2 år. Å jag har inte fått ut av någonting där alls under den tiden.
Så varför ska jag slösa mer tid på att det inte blir någonting av det menar jag?

Å sen ringde jag Emelie idag eftersom hon ville det å då frågade hon varför jag itne kom idag till badet... å jag bah för att jag itne har några pengar till tåg kor å då sa hon va ska du annars göra då, vara hemma hela dagarna å göra vadå? Så det kändes som om hon inte heller skulle fatta det. Kommer å snacka mer om detta me henne sen när hon kommer så. Men tror verkligen inte hon kommer å fatta det heller!?

Ska bli kul! Jag kallade henne å komma till mej pga att jag har liksom inte pengar till tåg kort nu. Jag har liksom pengar som jag måste betala tillbaka till mitt konto liksom. Som jag tog till resan jag åkte till. Å sen att det finns liksom bah 1000 kvar till annat å ska det gå till månadskortet så kommer det ju ta allt ifrån mej. Jag menar den här månaden kan jag verkligen inte ge bort till månadskortet eftersom jag har andra saker at betala tillbaka nu åsen att det e liksom andra saker jag ska betala nästa månad. Å om jag använder de pengarna nu så kommer jag ju inte ha pengar till konserten den 9 juni. Å ja det e ju inte sådär jätte kul då! För man vill ju gärna köpa allt från konserten! :P

Så ja... det handlar mycket om pengar just nu! ...

På väg hem till flöda

Nu sitter jag på d sista tåget till flöda å d känns riktigt Gött faktiskt! Jag e jätte hungrig å törstig. Så ska ta en frukt när jag kommer hem å gå å lägga mej så fort jag ordnat allt. Men d kommer nog bli svårt me tanke på att älsklingen hoppar på d tåget till flöda oxå snart. Hem till mej såklart. =) nu e vi i Aspen på väg till aspedalen. Snart lerum. Sen stenkullen å sen flöda! Weeeee =D

E på väg hem nu...

Fr. Malmö. Äntligen hem säger jag bah! Asså d tog värsta tiden å hitta till skolan överhuvudtaget. D va sket jobbigt. Vi fick ingen direkt väg beskrivning tills vi va på andra sidan av Forsie kyrkan. Eller va den nu hette. Iaf. Då va d en man där som beskrev vägen jätte bra verkligen eftersom vi kom fram till skolan. Finally Säger jag bah Asså! Iaf. Sån tur va d fint väder me. Soligt men väldigt blåsigt men varmt åtminston. =) Intervjun gick bättre än i måndags d va bra. Även om d va väldigt nervöst då me. Men kunde säga lite mer den här gången eftersom vi blev intervjuade en å en. Vilket jag tycker va jätte bra. =) Vi fick göra ett personligt brev å ett mönster till ett textil tryck. Sen fick vi göra en krage å sätta ihop den. Å sy. Vilket va ganska svårt. Jag gjorde nämligen fel å jag tyckte faktiskt uppgiften va svår för en nybörjare. Jag menar de säger att man inte behöver några kunskaper. Men så tar de en sån uppgift där man ska sy ihop en krage. Ja hur

Några bilder fr. resan!

Vid hotelet i Macau    Affärer å gater i Kina 

  Snyggt!    

     

Intervju

Imon ska jag till Malmö folkhögskola, för en intervju och göra några arbetsprover. Ska vara där kl. 14.00. Har 2 timmar på mej att hitta själva skolan och ta bussen dit.
Jonas fr. Floda.C ska hänga me mej dit. Han som röker åxå! =S Varför just han? Visserligen får man ju tänka positivt me att någon följer me mej över huvudtaget. Så ja det gör jag. =)

Sen fick jag ett brev igår av Åsa Folkhögskola om att jag inte hade blitt antagen. Va där på intervju i måndags å det va kul å så. Fick göra arbetsprover fick  "Picka" nått jag aldrig gjort innan. Det blev inte sårdär jätte snyggt heller. Så det va inte så kul för mej. De andras blev as snygga verkligen!
I våras grupp bestod det av 6 tjejer. Och det va jätte kul å va me den gruppen. But unfortenely så går bah 3 st vidare från varje grupp vilket e tråkigt. Men fick kontakt me 2 tjejer från min grupp... Vi åkte tillbaka tillsammans till Katrineholm C. Det va en bit å åka me buss. Men det va kul! :D
Sen blev vi lite hungriga så vi bestämde oss för att gå å käka, det blev pizza... NEJ! Men det va gott iaf... ;D För mycket kebab bah (kebab pizza).

Sen så kunde tjejen me blont hår inte stanna mer. Hon hann inte ens käka pizzan, vet inte ens om hon tog me den heller. Skulle till tåget. Hennes tåg gick typ en halv timme efter att hon beställde biljetten...
Men vi satt kvar jag, Malin å Ulrika. Ulrika va den tjejen som va i min grupp. Bodde i Stockholm. Fick hennes facebook men det va så långt att jag inte kommer ihåg det. Även om hon skrev ner det på en lapp. Hittar ej lappen dock!

Fick 2 brev från 2 andra folkhögskolor - Mora och Ålsta. Mora folkhögskola ringde mej i förr går. Snackade lite...
De skickar me brev om jag blitt antagen eller inte någon gång snart. Håller tummarna! =)