Peeps in my class!

What's the matter with these people in my fucking class???
3 from the class went and talked with our teacher. And it was of coars about ME! Bcause our teacher wanted to talk to me about something. And she have heard that i "blog"! Blog and do hang our peeps in class names on it. MY GOD i say! WHAT*S UP people???

I do NOT talk dirt about you guys on my blog and have i ever done that to you??? I don't get it! 

Another one in class do blog herself too, and she's been bloging and put out names in class more than what i have done, it's just now that i do put there names out. This person who blogs about you guys and put your names out, dosn't that mean anything to you??? You don't tell her to not put your names on her blog, but you do go and "tell" me about to not put your names out! I just say WOW! 

It feels like you all have turned your back on me and there's noone in the class that cares about me at all. Infact you havn't done it earlier either but now. 

I know you guys are mad! But have i really done something wrong here?? NO
Have i said anything bad about you?? NO
I don't say much - and it dosn't mean i don't have feelings bcause of that!

I have certanly not write about you much in my blog either! I don't get it, if you look at M's blog you can see that she's been put out your names more than what i have done, i've only put out your names twice.
You know wahat it feels like?? That you go out and blame me for nothing bad that i've done. And what's up with you A??? Your like so against me! Infact you all of you are!


Comments
Postat av: Fanny

Nej Jessica. Nu tycker jag att det räcker. Ingen av oss i västgård nedre vill dig något illa, och det tror jag att du vet. Jag var inte med när några pratade med Jenny om det hela men jag vet att dom hade en hel lista av saker att ta upp. På den listan finns detta bråk som har pågott mellan dig och de andra och utfrysningen som har blivit på grund av det. Bråket har uppenbarligen påverkat oss alla, och du och jag pratade ju om detta. Skillnaden mellan vad du och Maja skriver på era bloggar är att du i detalj berättar om konversationer och gräl som har skett. Du skriver från din synvinkel om vad som har hänt och ibland negativt om personer som du har haft bråk med.

Det handlar inte om att du nämner namn, utan att du skriver det här där personer inte kan försvara sig istället för att prata med människor där ni kan ha ett tvåsidigt samtal.

Allting är bara ett missförstånd men problemet ligger i tjurighet från båda sidor av er grupp.

Vi alla förstår att du har känslor och att du blir sårad av saker som dessa, att folk klagar på din blogg. Men det finns de som har blivit sårade av det du skrivit här, och allt vi vill är att det här sabla tjafset om någon struntsak som skedde på kulturmagasinet tar slut någon gång.

Ingen av oss vill såra dig eller göra dig arg. Att det blev prat med Jenny om saken innebär ju att vi bryr oss nog mycket för att lägga oss i vad som egentligen inte har så mycket med oss att göra.

Jag hoppas att du inte tar allt det här jag skriver fel, men jag tycker att nog är nog och efter lovet borde det tas upp ordentligt, att du får prata med de som du har problem med, tillsammans med Jenny, och istället för att ni bara fortsätta lägga anklagelser på varann komma fram till någon lösning.

Förövrigt hoppas jag att du har ett bra lov och förlovningsfest, och om du nu blir arg över det jag skrivit så kan vi antingen höras på telefon eller prata om det när vi kommer tillbaka.

Jag vill bara att du inte ska tro att hela skolan hatar dig, för det är långt från sanningen.

/Fanny

2010-04-02 @ 10:36:24

Comment here :

Namn:
Remember me?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Blogadress:

Kommentar:

Trackback